My advice to whoever asks me how to make a home is to not have anything, just a few shelves for books, some pillows to sit on. And then, to take a stand against the ephemeral, against passing trends... and to return to lasting values”.

Gae Aulenti

La nostra storia

Noi, echipa IR Colours, am deschis pentru prima dată ușa show-room-ului acum 19 ani. De aproape două decenii am crescut organic și armonios împreună cu partenerii și beneficiarii noștri. Fie că vorbim de portofoliul nostru rezidențial sau comercial, am promovat faptul  că fiecare proiect are identitate proprie și necesită atenție personalizată. Pe parcursul anilor, ne-am perfecționat în a oferi soluții complexe care includ întreagă gamă de servicii și produse de la consultanță în alegerea produselor, crearea culorilor și nuanțelor customizate, până la testarea texturilor și aplicarea produselor IR Colours indiferent de locația geografică a proiectului.

I nostri valori

Suntem adepții menținerii identității fiecărui proiect, a spațiilor în starea lor originală, ai păstrării patinei timpului. Îmbinarea tradiției cu inovarea și tehnologia reprezintă o oportunitate de a ne valorifica potențialul. Atât în complexitatea metropolitană, cât și în simplitatea sofisticată a naturii, încercăm să ne integrăm cât mai armonios și  firesc. Valoarea noastră adăugată constă în faptul că reușim să îmbinam elementele clasice care sunt certificate de timp și spiritul creativ, inovator.

Tradiția și calitatea își au originea în zonă din care provenim, Emilia Romagna iar creativitatea este asigurată de personalul și partenerii nostri, arhitecții și designerii români și străini cu care punem în practică cele mai îndrăznețe idei.

 Finisaj beton aparent

Foto: Casa J, Finisaje interior IR Colours: House Village (vopseă lavabilă),     

Marmorino (beton aparent perete), Stucco Floor (beton aparent pardoseală).

http://e-zeppelin.ro/cum-sa-faci-un-loc-mai-bun-beros-abdul-architects-casa-j-bucuresti/

La nostra soluzione

Importăm materia primă preponderent din Italia, însă producem toate soluțiile noastre în facilitățile de producție din România, tocmai pentru a oferi cât mai multă flexibilitate în a face față unei game cât mai diverse de proiecte. Pe lângă proiectele la care participăm în România, suntem aleși în calitate de furnizori de soluții de finisaje decorative pentru proiecte inovatoare din Grecia, Marea Britanie, Olanda.

Cu recunoaștere și grijă la fiecare detaliu am încadrat exponatele în spații finisate cu soluțiile IR Colours în cadrul numeroaselor galerii de artă din tară. Am încercat să redăm viață elementelor vechi scoțându-le în evidența și încadrându-le în finisaje de tip Marmorino, care conțin praf de marmură naturală sau cele de tipul Rust Finish, care conțin realmente un strat de rugină, pentru a accentua aspectul profund și vibrant al culorilor.

Esterni da collezione

Finisajele de exterior IR Colours au o personalitate puternică și pe lângă menirea practică de a îmbrăca și proteja exteriorul unei clădiri, au scopul de a conferi un aspect distinct al cladirii chiar și de la distanță.

Intonachino fine - cladire Floreasca

Foto: Finisaj Exterior Intonachino efect Travertin.

Fie că este vorba despre stilurile contemporan, modern, neo-clasic, scandinav sau brâncovenesc, gama noastră de finisaje de exterior a trecut testele timpului. Clădiri sobre de birouri din centrele economice și administrative din țară, hoteluri somptuoase cu nume sonore, centre exclusiviste de sport și spa și începând cu acest an, case de vacanță ecologice, se regăsesc în lista de beneficiari și parteneri ai finisajelor de exterior IR Colours.

Intonachino fine - Finisaj fatada

Foto: Finisaj Exterior Intonachino Fine, Styling: Ioana Parvan si Laura Paraschiv

Obiecte decorative: Circa 1703-3071, Fotografie: Ioana Parvan

Remarcăm cu satisfacție tendința de maturizare a pieței, reorientarea beneficiarilor din România către proiecte personalizate calitativ, către proiecte care fac diferența prin încadrarea armonioasă în peisaj și simultan, menținerea unei doze de autenticitate. Suntem furnizori de soluții pentru ansambluri rezidențiale de locuințe prietenoase cu mediul, dar care au confortul unei case premium, proiecte care sunt amplasate în mijlocul naturii și sunt în fază de realizare. Aceste  tipuri de lucrări în care suntem implicați ne mobilizează să ne adaptăm produsele la cele mai ridicate standarde.

În urma experienței continue și a performanței dobândite, ne poziționăm în calitate de consultanți și furnizori care oferă soluția adaptată la proiectele cu personalitate.  Ne propunem să interacționăm cât mai mult cu partenerii existenți și cu potențiali beneficiari pentru o oferi informații cu privire la cele mai noi tendințe în materie de culori și texturi ale finisajelor decorative, iar prin intermediul blogului IR Colours vom prezenta cele mai inedite proiecte și vom continua să promovăm autenticitatea și valorile IR Colours.

Posted in News By

IR Colours Team