Skip links

Despre noi

Finisaje decorative produse în Româniă încă din 1997

IR COLOURS PROD S.R.L. este o companie ce produce și distribuie finisaje decorative, vopsele lavabile și tencuieli decorative pentru construcții și care este prezentă în Româniă din 1997. Unitatea de producție este situata în Ploiești, iar în București se regasește sediul social și un showroom. Pentru a garanta un anumit standard calitativ cea mai mare parte a materiei prime este importată atât din Italia cât și din alte țari.

IR COLOURS a optat pentru o producție în Româniă, deoarece este nevoie de mare flexibilitate în servirea pieței locale. Pasiunea și determinarea cu care conducerea italiană împreună cu echipa sa din Româniă a ridicat compania în acești ani, a facut din IR COLOURS un furnizor de referință, serios și de incredere, pentru multe firme din domeniul construcțiilor, de la firmele mari, leaderi de piață, la cele mici, fiind un partener apreciat și cautat și de clienții privați.

Bogata gamă de produse, cu disponibilitatea de a le obține intr-un interval de timp relativ mic, atât în cantități mari cât și în cantități mici (livrarea facandu-se, chiar și în șantier, în 48 de ore de la lansarea comenzii), standardul ridicat al Departamentului Clienti cât și calitatea atestată a produselor, fac din IR COLOURS o realitate unică în panorama română.

Furnizarea produselor IR COLOURS este străns legată de eficientul serviciu culori, care își propune să individualizeze varianta cromatică, necesară pentru interior, dintr-o gama vastă de culori standard, sau personalizate.