Skip links

Produse complementare

Amorse, finisaje de protecție și altele

Finisaje de protecție

CEARĂ NATURALĂ DE ALBINE – Este un finisaj de protecție natural, ușor hidrofug, lichid, pe bază de apă, ceară de albine și săpun de Marsilia, potrivit pentru protecția finisajelor pe bază de var sau ipsos. Este indicat în special pentru suprafețe finisate cu Stucco Grassello sau Marmorino, caruia îi asigură o protecție bună împotrivă murdariei și lichidelor, un grad de luciu ridicat, culori vii și o discretă lavabilitate, pastrând în același timp caracteristici foarte bune de permeabilitate la vapori de apă.
Garantează un aspect mult mai natural față de ceara sintetică. Este numai pentru interior.
Este un produs BIO.

HYDROFINISH – Vopsea poliuretanică bicomponentă pe baza de apă, satinată, caracterizată printr-o bună aderență și rezistență la agenții chimici și de abraziune. Vopseaua este folosită ca finisaj de protecție pentru pardoseli și pereți din microciment și pentru suprafețele care trebuie hidrofobizate complet și/sau protejate complet impotrivă uleiului alimentar, cafelei, vinului, cum ar fi de exemplu pereții din zona de duș sau din zona de lucru din bucătărie. Protecția la Marmorino Hydro, de exemplu, este obținută folosind Hydrofiniș. Produsul poate fi folosit în mediu alimentar.

LUXOR – Lac transparent pe bază de apă, lucios, pentru protecția finisajelor de interior, unde trebuie și o rezistență mecanică ridicată (la bucătărie în loc de faianță, pe plintă, etc).

BARRIER PRO – Soluție de impregnare pe bază de apă, incolor, ideal pentru a hydrofobiza produsele pe bază de var (Marmorino, Borgia Stucco Grassello) sau pentru protecția suprafețelor verticale de cărămidă aparentă, piatră și ciment.

Pentru mai multe detalii vă invităm să citiți fișa tehnică produsului.

FIȘE TEHNICE

Ceară Naturală de Albine

Hydrofinish

Luxor

Barrier Pro